در سایت PRS اینترنت مصرفی کاربران در دوره‌های آنلاین نیم بها محاسبه می‌شود

صفر تا 100 مدرسه تیزهوشان | شرایط ورود + ویژگی ها

همه چیز درباره مدرسه تیزهوشان | گروه آموزشی رهاورد

درباره مدرسه تیزهوشان چه می دانید؟ ادامه تحصیل در مدارسی با کیفیت آموزشی بالا، آرزوی بسیاری از دانش‌آموزان در هر مقطع تحصیلی می‌باشد. مدرسه تیزهوشان یکی از اولویت‌های انتخابی دانش‌آموزان برای تحصیل است که می‌تواند آموزش دروس را برای آنان تخصصی‌تر سازد و آینده تحصیلی آنان را تحت تأثیر قرار دهد.

اما برای ورود به مدرسه تیزهوشان، شرایط جامعی توسط سازمان سمپاد تعیین شده است که دانش‌آموزان دارای سطح علمی بالا و واجد شرایط، می‌توانند در آزمون ورودی این مدارس ثبت نام کرده و با شرکت در آزمون، در صورت کسب حد نصاب نمره قبولی پذیرش شوند. در ادامه شرایط و اطلاعات کاملی از این مدارس و نحوه مورد به آن در اختیار شما قرار می‌دهیم.

صفر تا 100 مدرسه تیزهوشان | شرایط ورود + ویژگی ها | گروه آموزشی رهاورد

چرا مدرسه تیزهوشان را انتخاب کنیم؟

مدرسه تیزهوشان جزو سطح بالاترین مدارس ایران به شمار می‌رود که دانش‌آموزان محصل در این مدارس می‌توانند از بهترین امکانات آموزشی و رفاهی در طول تحصیل استفاده کنند. دانش‌آموزانی که دارای بهره هوشی بالایی هستند و می‌توانند پذیرای آموزش‌های نوین و تخصصی دروس مدرسه باشند، بهتر است که برای پذیرش در مدرسه تیزهوشان اقدام کنند. چون در مدرسه تیزهوشان علاوه بر آموزش مفهومی دروس، استعداد‌های علمی دانش‌آموزان نیز پرورش داده می‌شود و می‌تواند بهترین نتیجه را برای آینده کاری و تحصیلی آنان داشته باشد.

در مدارس تیزهوشان، امکانات آموزشی تخصصی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد که استفاده از آن‌ها برای یادگیری مفهومی دروس تخصصی نظیر شیمی، زیست و فیزیک امکان‌پذیر است. بنابراین دانش‌آموزان دارای استعداد تحصیلی بالا در رشته‌های شیمی، زیست، فیزیک و… می‌توانند با بهره‌گیری از امکانات این مدارس، سطح علمی خود را بالا ببرند و در المپیاد‌های علمی و کنکور، بهترین رتبه را کسب کنند.

نحوه ورود به مدارس تیزهوشان

برای اینکه دانش‌آموزان به مدارس تیزهوشان راه پیدا کنند، در اولین گام باید در آزمون ورودی تیزهوشان، نمره حد نصاب قبولی را به دست بیاورند. برای شرکت در آزمون ورودی، شرایطی از جانب سازمان سمپاد تعیین شده است که تنها دانش‌آموزان واجد شرایط، امکان ثبت نام را دارند. دانش‌آموزان با ثبت نام در آزمون و شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم و نهم به دهم و قبولی در آن، می‌توانند در مدرسه تیزهوشان شهر یا استان خود پذیرش شوند و در دوره تحصیلی اول متوسطه یا دوم متوسطه تحصیل کنند.

لازم به ذکر است که هر دانش‌آموزی فقط یکبار فرصت شرکت در آزمون تیزهوشان را دارد. دانش‌آموزان ششمی برای آزمون تیزهوشان ششم به هفتم و همچنین دانش‌آموزان نهمی برای آزمون تیزهوشان نهم به دهم می‌توانند ثبت نام ‌کنند. شرکت در آزمون ورودی مدارس تیزهوشان برای پایه‌های دیگر تحصیلی به غیر از ششم و نهم امکان‌پذیر نیست.

شرایط ثبت نام در مدارس تیزهوشان + مدارک لازم

دانش‌آموزان برای ثبت نام در مدارس تیزهوشان، باید ابتدا در آزمون تیزهوشان شرکت کنند و بعد از قبولی در آزمون، در سایت سمپاد نام و آدرس مدرسه‌ای که در آن پذیرش شده‌اند، معرفی می‌شود که دانش‌آموزان می‌توانند با در دست داشتن مدارک اصلی تحصیلی خود نظیر کارنامه پایان ترم دو سال تحصیل گذشته، شناسنامه، کارت ملی، به مدرسه موردنظر برای ثبت نام مراجعه کنند.

اما دانش‌آموزان برای شرکت در آزمون تیزهوشان، باید از شرایط تعیین شده مطلع شوند و در صورت واجد شرایط بودن، در سایتmy.medu.ir در تاریخ ۱۸ تا ۲۸ فروردین ثبت نام نمایند. شرایطی که برای ثبت نام در آزمون ورودی مدارس تیزهوشان تعیین شده‌اند برای دانش‌آموزان ششمی و نهمی متفاوت می‌باشد که در ادامه بیان می‌کنیم.

 

شرایط ثبت نام در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم

برای ثبت نام در این آزمون، دانش‌آموزان ششمی باید از شرایط زیر برخوردار باشند:

  • دانش‌آموز از تابعیت ایرانی برخوردار باشد.
  • دانش‌آموزان باید در تمامی دروس نوبت دوم پایه پنجم و نوبت اول پایه ششم از نمرات خیلی خوب برخوردار باشد.
  • دانش‌آموزان در زمان ثبت نام، باید نام سه مدرسه تیزهوشان اول متوسطه شهر خود را در لیست مدارس انتخابی وارد کنند.

شرایط ثبت نام در آزمون تیزهوشان نهم به دهم و نمونه دولتی

دانش‌آموزان نهمی برای ثبت نام در آزمون تیزهوشان نهم به دهم، باید دارای شرایط زیر باشند:

  • دانش‌آموزان تابعیت ایرانی داشته باشند.
  • دانش‌آموزان باید در زمان ثبت نام، در پایه نهم تحصیل نمایند.
  • معدل ترم آخر پایه هشتم و معدل ترم اول پایه نهم آن‌ها بالای ۱۹ باشد.
  • دانش‌آموزان محصل پایه نهم در مدارس سمپاد، باید معدل ترم آخر پایه هشتم و ترم اول پایه نهم آن‌ها، بالای ۱۸ باشد.
  • دانش‌آموزان در زمان ثبت نام باید نام چهار مدرسه تیزهوشان دوم متوسطه شهر خود را در لیست ثبت نامی وارد کنند.
  • دانش‌آموزان برای ثبت نام در آزمون نمونه دولتی و آزمون تیزهوشان، باید ثبت نام هر یک از آزمون‌ها را جداگانه انجام دهند.
  • دانش‌آموزان برای ثبت‌نام در آزمون نمونه دولتی، شرط معدل ندارند و باید در زمان ثبت نام، نام چهار مدرسه نمونه دولتی شهر خود را در لیست ثبت نامی درج کنند.

آزمون‌های ویژه مدرسه تیزهوشان

آزمون تیزهوشان ششم به هفتم و آزمون تیزهوشان نهم به دهم، از مهمترین آزمون‌های مدارس تیزهوشان می‌باشد که به عنوان آزمون ورودی و گزینشی برای دانش‌آموزان به شمار می‌رود. آزمون‌های تیزهوشان ششم به هفتم در انتهای خرداد ماه و آزمون تیزهوشان نهم به دهم در اوایل تیر ماه برگزار می‌گردد.

بعد از ثبت نام در آزمون تیزهوشان از سایت my.medu.ir، دانش‌آموزان باید از همین سایت، از زمان و محل برگزاری آزمون مطلع شوند. چند روز قبل از برگزاری آزمون، کارت ورود به جلسه را از سایت موردنظر دریافت کنند و با دست داشتن کارت ورود به جلسه و مدارک شناسایی، در روز تعیین شده، در محل آزمون حضور داشته باشند. نتایج آزمون یک ماه بعد از برگزاری آن در سایت موردنظر اعلام می‌شود و کارنامه نیز چند هفته بعد از اعلام نتایج، در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: صفر تا 100 آزمون تیزهوشان 1404 | منابع + ثبت نام

 

آزمون تیزهوشان ششم به هفتم

در آزمون موردنظر، سؤالات طراحی شده از دروس هوش و استعداد تحلیلی می‌باشند. در این آزمون دو عدد دفترچه سوال برای دانش‌آموزان ارائه می‌شود که در دفترچه اول، سؤالات هوش و استعداد تحلیلی و در دفترچه دوم، سؤالات از مطالب سرعت، دقت و خلاقیت درج شده‌اند.

  • در دفترچه اول آزمون تیزهوشان، ۶۰ سؤال از دروس هوش محاسباتی، هوش منطقی، هوش تجسمی، هوش کلامی و هوش طبیعی قرار گرفته‌اند و دانش‌آموزان باید در مدت زمان ۷۵ دقیقه به آن‌ها جواب دهند. ضریب سؤالات این دفترچه ۳ است.
  • در دفترچه دوم آزمون تیزهوشان ششم به هفتم، ۶۰ سؤال از دروس هوش محاسباتی، هوش تجسمی و هوش کلامی طرح شده‌اند که دانش‌آموزان برای جواب دادن به این سؤالات ۲۵ دقیقه فرصت دارند. ضریب سؤالات این دفترچه یک می‌باشد.

آزمون تیزهوشان نهم به دهم

در آزمون موردنظر، از دروس هوش و استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی برای طراحی سؤالات استفاده شده است. دو عدد دفترچه سوال در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد که دفترچه اول شامل دروس استعداد تحصیلی و دفترچه دوم شامل دروس هوش و استعداد تحلیلی هستند.

در دفترچه اول آزمون تیزهوشان نهم، ۷۵ سؤال از دروس ریاضی، عربی، فارسی، علوم، قرآن و تعلیمات اجتماعی درج می‌شود که دانش‌آموزان باید در مدت زمان ۷۵ دقیقه به آن‌ها پاسخ دهند. تعداد سؤال دروس و ضرایب آن‌ها به قرار زیر می‌باشد:

  • ۱۵ سؤال از درس ریاضی با ضریب ۳
  • ۱۵ سؤال از درس علوم با ضریب ۳
  • ۱۵ سؤال از درس فارسی با ضریب ۲
  • ۱۰ سؤال از درس تعلیمات اجتماعی با ضریب ۲
  • ۱۰ سؤال از درس قرآن با ضریب ۲
  • ۱۰ سؤال از درس عربی با ضریب ۱

در دفترچه دوم آزمون تیزهوشان نهم به دهم، ۵۰ سؤال از دروس هوش و استعداد تحلیلی (هوش محاسباتی منطقی، هوش تجسمی و هوش کلامی) درج شده‌اند که سؤالات موردنظر باید در ۵۰ دقیقه پاسخ داده شوند. ضریب سؤالات این دفترچه ۵/۳ می‌باشد.

ویژگی مدارس تیزهوشان

مدارس تیزهوشان توسط سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان (سمپاد) در سراسر ایران تأسیس شده‌اند. تعداد این مدارس در ایران، به اندازه تعداد مدارس دولتی و غیر انتفاعی نیست اما در هر شهر و استانی، مدرسه تیزهوشان برای پذیرش دانش‌آموزان دختر و پسر در پایه تحصیلی اول و دوم متوسطه فعالیت می‌کند.

این مدارس، یکی از مدارس سطح بالای ایران است که فقط به پذیرش دانش‌آموزان نخبه و دارای سطح علمی بالا می‌پردازد و هر سال نیز برای پذیرش این دانش‌آموزان، آزمون ورودی تیزهوشان برای دو پایه اول و دوم متوسطه برگزار می‌کند و تعداد محدودی را با توجه کسب بالاترین نمره حد نصاب قبولی، پذیرش می‌کند.

در مدرسه تیزهوشان، فقط شرایط تحصیل در مقاطع اول و دوم متوسطه امکان‌پذیر می‌باشد. بنابراین دانش‌آموزان پایه ششم و نهم می‌توانند برای پذیرش و ادامه تحصیل در این مدارس اقدام نمایند. این مدارس از ساعات درسی طولانی در طول روز برخوردار است و دروس اصلی پایه تحصیلی را با روش‌های نوین آموزشی، به دانش‌آموزان ارائه می‌کند.

در این مدارس، اساتید و دبیران برجسته با تخصص و سابق تدریس بالا فعالیت دارند. دانش‌آموزان محصل در مدرسه تیزهوشان در شرایط رقابتی درس می‌خوانند و لازم است که در آزمون‌ها و امتحاناتی که در طول سال تحصیلی برای آنان برگزار می‌شود، امتیاز خوبی را کسب نمایند.

امکانات و تجهیزات آموزشی متعددی از جمله آزمایشگاه‌های مجهز، کتابخانه‌های بزرگ، سالن‌های مسابقاتی و هنری در این مدارس وجود دارند که می‌تواند به آموزش مفهومی دروس برای دانش‌آموزان کمک نماید. علاوه بر آن، در این مدارس کارگاه‌ها و کلاس‌های فرهنگی هنری متعددی نیز برای افزایش سطح مهارتی دانش‌آموزان برگزار می‌گردد.

نحوه اداره مدرسه تیزهوشان

مدارس تیزهوشان زیر نظر سازمان سمپاد می‌باشد و برای اداره آن، قوانین وضع شده توسط سازمان سمپاد مورد استفاده قرار می‌گیرند. لذا نقل و انتقال دانش‌آموزان، شرایط پذیرش و اخراج آنان، نحوه گزینش معلمان و طراحی و تدوین برنامه‌های آموزشی متعدد، با اتکا به قوانین سازمان سمپاد انجام می‌گیرد. البته لازم به ذکر است که پروسه نقل و انتقال دانش‌آموزان، ابتدا به‌صورت آنلاین انجام می‌گیرد و سپس باقی مراحل موردنظر در مدرسه مبدا و مقصد اعمال می‌شوند. دانش‌آموزان برای نقل و انتقال بین مدارس یک شهر یا مدارس بین دو شهر، لازم است که با آگاهی از شرایط نقل و انتقال، مراحل آن را به‌صورت صورت آنلاین و حضوری طی کنند.

ساعت حضور در مدرسه تیزهوشان چگونه است؟

یکی از موارد مهمی که دانش‌آموزان متقاضی برای تحصیل در مدرسه تیزهوشان باید به آن دقت نمایند، ساعات درسی این مدارس در طول هفته می‌باشد. با توجه به سطح بالای علمی مدارس تیزهوشان، دانش‌آموزان برای شرکت در کلاس‌های آموزشی و استفاده از برنامه‌های آموزشی مفید باید در طول روز، ساعات طولانی‌تری را در این مدرسه نسبت به مدارس عادی حضور داشته باشند. به طور کلی ساعاتی که برای حضور دانش‌آموزان در مدرسه تیزهوشان تعیین شده است بیشتر از ۳۰ ساعت در هفته است که در کنار آن، باید به ساعات تعیین شده برای کلاس‌های فوق‌العاده نیز توجه کرد.

تفاوت مدارس تیزهوشان با مدارس نمونه دولتی

مدارس نمونه دولتی یکی از مهمترین مدارسی است که با مدارس تیزهوشان در رقابت می‌باشد و سالانه تعداد بالایی از دانش‌آموزان را برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف پذیرش می‌نماید. اما برای شناخت تفاوت‌های موجود در بین این مدارس، بهتر است ویژگی‌های آموزشی، فرهنگی و… آن‌ها مقایسه گردند.

  • هزینه تحصیلی:

از مهمترین موارد مورد توجه برای دانش‌آموزان و والدین در طول سال تحصیلی، هزینه پرداختی برای تحصیل در مدارس است. مدرسه تیزهوشان دارای شهریه می‌باشد و دانش آموزان موظف هستند برای تحصیل در این مدارس، شهریه تعیین شده را پرداخت نمایند. مدارس نمونه دولتی نیز دارای شهریه می‌باشد اما میزان شهریه تعیین شده برای این مدارس، کمتر از مدارس تیزهوشان است.

  • امکانات آموزشی:

مدرسه تیزهوشان و نمونه دولتی دارای امکانات رفاهی و آموزشی عالی برای تحصیل دانش‌آموزان می‌باشند که آنان می‌توانند برای یادگیری دروس، از امکانات ارائه شده استفاده نمایند. امکاناتی نظیر اتاق کامپیوتر، آزمایشگاه‌های مجهز و… در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. اما در مقایسه کلی می‌توان گفت که امکانات آموزشی مدارس نمونه دولتی کمتر از مدارس تیزهوشان است.

  • مدیریت مدارس:

مدارس تیزهوشان تحت نظر سازمان سمپاد فعالیت می‌کند اما مدارس نمونه دولتی توسط سازمان آموزش و پرورش فعالیت می‌نمایند.

  • رقابت دانش‌آموزان:

دانش‌آموزان محصل در مدارس تیزهوشان به علت شرایط آموزشی و جو حاکم بر این مدارس، رقابت بالایی در زمینه نمره و امتیاز دریافتی دارند و در شرایط کاملاً رقابتی درس می‌خوانند. اما در مدارس نمونه دولتی، شرایط رقابتی کمتر از مدارس تیزهوشان است.

  • نحوه پذیرش دانش‌آموزان:

در مدرسه تیزهوشان و نمونه دولتی، دانش‌آموزانی که در آزمون ورودی این مدارس، حد نصاب نمره قبولی را کسب کرده باشند می‌توانند در این مدارس تحصیل کنند. آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان یکسان می‌باشد و دانش آموزان می‌توانند برای شرکت در آزمون ورودی هر دو مدرسه، در یک آزمون شرکت کنند. اما ثبت نام آزمون هر یک از این مدارس، به‌صورت جداگانه انجام می‌گیرد. البته لازم به ذکر است که معدل پایه نهم در قبولی آزمون نمونه دولتی به اندازه 31 درصد سهم دارد اما برای ثبت نام در آزمون نمونه دولتی، شرط معدل لحاظ نمی‌شود.

  • مقاطع تحصیلی:

در مدارس تیزهوشان، دانش‌آموزان می‌توانند فقط در پایه اول و دوم متوسطه تحصیل کنند. اما در مدارس نمونه دولتی، فقط امکان تحصیل در دوره دوم متوسطه وجود دارد.

 

لیست مدارس تیزهوشان

دانش‌آموزانی ساکن شهر‌های مختلف ایران، برای اینکه در آزمون تیزهوشان برای پذیرش در مدارس سمپاد شرکت کنند، لازم است که قبل از آن، از مدارس تیزهوشان واقع در شهر خود اطلاع داشته باشند. این کار یکی از مراحل ثبت نام در آزمون تیزهوشان است چون دانش‌آموزان در مراحل ثبت نام آنلاین، باید نام مدارس انتخابی را در کادر تعیین شده در لیست ثبت نام وارد نمایند. در ادامه مدارس تیزهوشان شهر‌های مختلف را معرفی می‌کنیم.

شهرهامدارس دوره اول متوسطهمدارس دوره دوم متوسطه
تهران مدارس پسرانه علامه حلی 1،2،3،4،5،6،7،8،9،10

مدارس دخترانه فرزانگان 1،2،3،4،5،6،7،8،9

مدارس پسرانه علامه حلی 1،2،3،4،5،6،7،8،9،10،11

مدارس دخترانه فرزانگان 1،2،3،4،5،6،7،8،9،10

اردبیلمدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

تبریز مدارس پسرانه علامه امینی، علامه جعفری، علامه طباطبایی، استاد شهریار، شهید مدنی

مدارس دخترانه فرزانگان

مدارس پسرانه علامه امینی، علامه طباطبایی، شهید مدنی 1 و 2، استاد شهریار، علامه جعفری

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 3

ارومیه مدارس پسرانه شهید بهشتی

مدارس دخترانه فرزانگان 2

مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 2

اصفهان مدارس پسرانه شهید اژه‌ای 1،2،3

 

مدارس دخترانه فرزانگان امین

مدارس پسرانه شهید اژه‌ای 1،2

 

مدرسه دخترانه فرزانگان امین 2

البرز مدارس پسرانه شهید باهنر 1،3و 4

مدارس دخترانه فرزانگان 1،2،3،4

مدارس پسرانه شهید سلطانی 1، 3،4

مدارس دخترانه فرزانگان 1،2،3،4

ایلام مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

بوشهرمدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

بیرجند مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان زینب

مدرسه پسرانه شهید بهشتی
شهرکرد مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

بجنورد مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مشهد مدارس پسرانه شهید هاشمی نژاد 1،2،3،4

مدارس دخترانه فرزانگان 2 و 3

مدارس پسرانه شهید هاشمی نژاد 1،2،3،4

مدارس دخترانه دارالفنون

اهواز مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2 و 3

زنجان مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

سمنان مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

زاهدان مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2، حضرت محمد (ص)

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

شیراز مدارس پسرانه شهید دستغیب 1 و 4، حاج محمدباقر نوشاد، حکیم جهانگیرخان قشقایی

 

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2، حضرت زینب

مدارس پسرانه ملاصدرا، شهید دستغیب 1 و 2 و 4، محمد رسول الله

 

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2،، حضرت زینب

قزوین مدرسه پسرانه شهید بابایی

مدرسه دخترانه شهیدان شالباف

مدرسه پسرانه شهید بابایی

مدرسه دخترانه فرزانگان

قممدارس پسرانه آیت الله مشکینی، شهید قدوسی، دکتر خرم

مدارس دخترانه اسحاق حسینی، فرزانگان

مدارس پسرانه شهید قدوسی، شهید بهشتی، شهید شهریاری

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

کردستان مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2مدارس پسرانه شهید بهشتی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

کرمان مدرسه پسرانه علامه حلی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه علامه حلی

مدرسه دخترانه فرزانگان

کرمانشاه مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

گرگان مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

گیلان مدرسه پسرانه میرزا کوچک خان

مدرسه دخترانه فرزانگان رشت

مدرسه پسرانه میرزا کوچک خان

مدرسه دخترانه فرزانگان رشت

لرستانمدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه دخترانه فرزانگان
ساری مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان

مدرسه پسرانه شهید بهشتی

مدرسه دخترانه فرزانگان 2 دخت ایران پروین

اراکمدارس پسرانه علامه حلی 1 و 2

مدرسه دخترانه فرزانگان  1

مدارس پسرانه علامه حلی 1 و 2

مدرسه دخترانه فرزانگان 2

بندرعباس مدارس پسرانه حقانی، طلایه داران اسدپور

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

مدارس پسرانه حقانی، طلایه داران اسدپور

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

همدان مدرسه پسرانه علامه حلی 1

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

مدارس پسرانه علامه حلی 1 و 2

مدارس دخترانه فرزانگان 1 و 2

یزد مدارس پسرانه شهید صدوقی، شهید رمضان خانی

مدارس دخترانه فرزانگان، فرزانگان دکتر شاهی

مدارس پسرانه شهید صدوقی، شهید برازنده مقدم

مدارس دخترانه فرزانگان، فرزانگان حکیم زاده

برای ورود به مدرسه تیزهوشان چه کنیم؟

دانش‌آموزانی که رویای ادامه تحصیل در مدارس تیزهوشان را دارند، بهتر است در پایه پنجم، ششم یا هشتم و نهم برای شرکت در آزمون تیزهوشان، اقدامات لازم را انجام دهند. طبیعتا آزمون تیزهوشان یک آزمون تخصصی برای سنجش سطح علمی دانش‌آموزان است و آنان موظف هستند برای قبولی در این آزمون، سطح علمی خود را بالاتر ببرند.

با توجه به اینکه در ثبت نام آزمون تیزهوشان در هر دو پایه ششم و نهم، شرط معدل و نمره قرار داده شده است، دانش‌آموزان شرکت‌کننده در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم، باید نمرات درسی خود را بسیار بالا ببرند. این امر باید در زمان تحصیل در پایه‌های پنجم و ششم مورد توجه قرار بگیرد چون نمرات دروس ترم آخر هر دو پایه تحصیلی، برای ثبت نام در این آزمون سنجیده می‌شوند.

دانش‌آموزان متقاضی شرکت در آزمون تیزهوشان نهم به دهم نیز باید تلاش لازم را برای بالا بردن معدل ترم آخر پایه هشتم و ترم اول پایه نهم بیشتر کنند. لذا دانش‌آموزانی که دارای معدل بالای ۱۹ برای ترم آخر هشتم و ترم اول نهم هستند، اجازه ثبت نام در این آزمون را دارند.

از سویی دیگر، تسلط به مباحث آزمون تیزهوشان اصلی‌ترین مواردی است که دانش‌آموزان باید برای قبولی در آزمون تیزهوشان، به آن اهمیت بدهند. مباحث آزمون تیزهوشان، دروس هوش و استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی است. دروس هوش و استعداد تحلیلی نیاز به آموزش تخصصی دارند چون در مدارس، این دروس آموزش داده نمی‌شوند.

دروس استعداد تحصیلی (دروس اصلی پایه نهم) که در آزمون تیزهوشان نهم به دهم برای طراحی سوال استفاده می‌شوند، نیاز به آموزش مفهومی و جامع دارند تا دانش‌آموزان بتوانند با یادگیری مفهومی، سؤالات این دروس را به راحتی جواب دهند.

برای این کار، شرکت در بهترین دوره تیزهوشان پیشنهاد می‌شود. دانش‌آموزان می‌توانند از کتاب‌های آموزشی برای آموزش دروس هوش و استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی استفاده کنند و در آزمون‌های آزمایشی برای سنجش سطح علمی شرکت کنند، اما این موارد می‌تواند هزینه بالا با کیفیت پایین آموزشی را برای آنان رقم بزند.

دانش‌آموزان پایه ششم و نهم با شرکت در دوره‌های آمادگی آزمون تیزهوشان، می‌توانند با پرداخت هزینه‌ای مناسب، تمام برنامه‌های آموزشی که برای قبولی در تیزهوشان نیاز است را برخوردار شوند. از جمله برنامه‌های آموزشی دوره‌های آموزشی موردنظر شامل کلاس‌های آموزشی، آزمون‌های آزمایشی، تحلیل و بررسی آزمون‌های تیزهوشان گذشته، برنامه‌ریزی درسی تخصصی و… می‌باشند.

بیشتر بخوانید: 3 راه قبولی در تیزهوشان + نکاتی که تا حالا کسی بهت نگفته!

 

معرفی بهترین دوره تیزهوشان

گروه آموزشی رهاورد، یکی از برترین مؤسسه‌های آموزشی تیزهوشان در کشور می‌باشد که با برگزاری تخصصی‌ترین دوره‌های حضوری و آنلاین تیزهوشان، دانش‌آموزان سراسر کشور را که تمایل به شرکت در آزمون تیزهوشان دارند، حمایت می‌کند. مؤسسه رهاورد دارای مجوز از سازمان پژوهش آموزش و پرورش می‌باشد و بهترین دوره های آمادگی آزمون تیزهوشان را برای دانش‌آموزان پایه پنجم، ششم و نهم برگزار می‌نماید.

در دوره‌های موردنظر، برنامه‌های آموزشی منحصر به فرد و نوین برای آمادگی صددرصدی دانش‌آموزان جهت شرکت در آزمون، طراحی و تدوین می‌شوند که توانسته است سالانه تعداد بالایی از دانش‌آموزان را راهی مدارس تیزهوشان کند. در سال ۱۴۰۳، قبولی دانش‌آموزان ششمی در آزمون تیزهوشان به میزان ۷۷ درصد و همچنین دانش‌آموزان نهمی به میزان ۹۱ درصد بوده است.

صفر تا 100 مدرسه تیزهوشان | شرایط ورود + ویژگی ها | گروه آموزشی رهاورد

دوره تیزهوشان پنجم رهاورد برای آمادگی دانش‌آموزان پنجمی برای شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم ارائه می‌شود که به‌صورت حضوری و آنلاین می‌باشد. دوره‌های آنلاین ششم و نهم نیز برای آمادگی دانش‌آموزان ششمی و نهمی جهت شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم و نهم به دهم برگزار می‌شوند. هر یک از دوره‌های ششم و نهم در قالب سه محصول VIP، PRS2 و PRS1 می‌باشد که از نظر قیمت دارای تفاوت هستند و دانش‌آموزان می‌توانند یکی از آن‌ها را انتخاب کرده و ثبت نام نمایند.

تمامی کلاس‌های آنلاین و آفلاین دوره‌های آموزشی تیزهوشان، بعد از برگزاری، در سایت قابل مشاهده هستند و دانش‌آموزان می‌توانند در زمان دلخواه، به تعداد نامحدود به مشاهده آن‌ها بپردازند. دوره‌های آمادگی آزمون تیزهوشان پنجم، ششم و نهم تا آخر خرداد ۱۴۰۴ در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. برنامه‌های آموزشی ارائه شده در دوره‌های ۱۲ ماهه تیزهوشان رهاورد به قرار زیر می‌باشند:

1) جلسات آموزشی آنلاین و آفلاین:

برای دوره پنجم ۱۰۰ جلسه آموزشی برای تدریس دروس هوش و استعداد تحلیلی و ریاضیات پیشرفته اعمال می‌شود. برای دوره ششم ۱۵۰ جلسه آموزشی برای تدریس و تشریح دروس هوش و استعداد تحلیلی برگزار می‌گردد. برای دوره نهم ۲۵۰ جلسه برای تدریس و تشریح دروس هوش و استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی برپا می‌شود. تمامی جلسات آموزشی دارای جلسات رفع اشکال نیز می‌باشند. اساتید خبره و مجرب برای آموزش هر یک از دروس موردنظر انتخاب شده‌اند.

2) آزمونک‌های ماهانه برای تثبیت یادگیری مطالب درسی:

برای دوره ششم، ۸ آزمونک ماهانه و برای دوره نهم ۷ آزمونک ماهانه برگزار می‌شود تا مطالب آموزشی به صورت ماندگار در ذهن دانش‌آموزان تثبیت شود. جلسات رفع اشکال نیز برای آزمونک‌های ماهانه اعمال می‌گردد.

3) مرور و جمع‌بندی ویژه:

برای مرور مطالب درسی و آموزشی، چند برنامه اختصاصی طراحی و تدوین شده است که در زمان‌های مختلف برای دانش‌آموزان ارائه می‌گردد.

  • قبل از آغاز هر جلسه آنلاین آموزشی، نکات و مطالب آموزشی جلسه آنلاین قبل، به‌صورت گرافیکی مرور می‌شوند.
  • در تعطیلات عید نوروز، تمامی نکات و مطالب دروس به‌صورت گرافیکی مرور می‌شوند. مرور مطالب برای هر درس، به‌صورت جداگانه انجام می‌شود که در قالب یک فایل ویدئویی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. رفع اشکال دانش‌آموزان نیز در جلسات رفع اشکال تخصصی انجام می‌گیرد.
  • در خرداد ماه، سؤالات آزمون‌های تیزهوشان گذشته در قالب پاورموشن، بررسی و مرور می‌شوند.
  • در دو هفته پایانی خردادماه، تمامی مطالب به شیوه نوین درختی مرور می‌گردند.

4) آزمون‌های صددرصد شبیه ساز تیزهوشان:

در اردبیهشت و خرداد ماه، ۱۰ آزمون صددرصد شبیه‌سازی شده با سؤالات آزمون تیزهوشان برگزار می‌گردد که دانش‌آموزان می‌توانند به‌صورت واقعی، سطح علمی خود را با شرکت در این آزمون بسنجند و اشکالات خود را در جلسات رفع اشکال، برطرف نمایند. در جلسات رفع اشکال، سؤالات آزمون به‌صورت تشریحی حل می‌شوند و نکات مهم آن‌ها برای دانش‌آموزان ارائه می‌گردد.

5) کپسول ویتأمین:

در دوره‌های آموزشی تیزهوشان، سؤالات تستی کتاب‌های برتر تألیفی موجود در بازار به‌صورت روزانه به دانش‌آموزان ارائه می‌شود و نحوه حل سؤالات و رفع اشکال آن‌ها، توسط پشتیبان علمی به‌صورت روزانه انجام می‌گیرد.

6) مادر آموزشی:

در ایام امتحانات پایان ترم مدرسه، جلسات رفع اشکال درسی مختص شب امتحان مدرسه برگزار می‌شوند که دانش‌آموزان می‌توانند با برطرف کردن اشکالات و سؤالات درسی امتحانی خود، نمره بالایی را در امتحان پایان ترم بگیرند و معدل خود را ارتقا دهند تا شرط معدل را برای ثبت نام در آزمون تیزهوشان را به دست بیاورند. برای دوره پنجم تیزهوشان، ۴ جلسه رفع شامل مختص شب امتحان و برای دوره‌های ششم و نهم VIP تیزهوشان، ۶ جلسه رفع اشکال ویژه شب امتحان برگزار می‌گردد.

7) PRS پلاس:

در فصل بهار محصول PRS پلاس برای آشنایی دانش‌آموزان با انواع تله‌های آزمون، بالا بردن سرعت و دقت آن‌ها در پاسخگویی به سؤالات و همچنین آموزش روش‌های حل سریع مسائل و فرمول‌های تستی برای یافتن جواب درست سؤالات در ۱۵ ثانیه ارائه می‌شود. جلسات رفع اشکال برای این محصول نیز اعمال می‌گردد.

صفر تا 100 مدرسه تیزهوشان | شرایط ورود + ویژگی ها | گروه آموزشی رهاورد

8) پشتیبانی حرفه‌ای:

دانش‌آموزان می‌توانند با شرکت در هر یک از دوره‌های آموزشی تیزهوشان رهاورد، از پشتیبانی حرفه‌ای استفاده نمایند. برای رفع اشکال درسی دانش‌آموزان، پشتیبانی علمی به‌صورت روزانه با آنان در ارتباط می‌باشد. برای پیگیری روند درسی دانش‌آموزان و هدایت تحصیلی آنان، پشتیبانی درسی تحصیلی دو بار در هفته به‌صورت تلفنی با آنان در ارتباط می‌باشد. برای ارائه برنامه مطالعاتی مختص هر دانش‌آموز و باید‌های نباید‌های آموزشی در طول دوره، مشاوره و برنامه‌ریزی مطالعاتی با دانش‌آموزان در ارتباط است.

سخن نهایی

تنها راه برای ورود به مدرسه تیزهوشان، شرکت در آزمون تیزهوشان و قبولی در آن است. گروه آموزشی رهاورد برای راهنمایی دانش‌آموزان متقاضی تحصیل در مدارس سمپاد، اطلاعات کاملی از این مدارس و نحوه ورود به آن را ارائه کرد. برای شرکت در دوره‌های آمادگی آزمون تیزهوشان رهاورد، دانش‌آموزان می‌توانند با کارشناسان مؤسسه رهاورد تماس بگیرند و با دریافت اطلاعات کامل‌تر، برای ثبت‌نام اقدام نمایند.

سوالات متداول

1) مدارس تیزهوشان توسط چه سازمانی اداره می‌شود؟

مدارس تیزهوشان تحت نظر سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) قرار دارد و توسط این سازمان مدیریت می‌گردد.

2) آیا شرط معدل برای ثبت نام در آزمون تیزهوشان نهم به دهم، برای دانش‌آموزان تیزهوشانی نیز اعمال می‌شود؟

دانش‌آموزانی که در پایه نهم در مدارس سمپاد تحصیل می‌کنند، با داشتن معدل بالای ۱۸ در ترم آخر پایه هشتم و ترم اول پایه نهم، می‌توانند در آزمون تیزهوشان نهم به دهم شرکت کنند.

3) در آزمون تیزهوشان نهم به دهم، سؤالات از چه منابعی طراحی می‌شوند؟

در این آزمون، سؤالات دفترچه اول از دروس استعداد تحصیلی و سؤالات دفترچه دوم از دروس هوش و استعداد تحلیلی (هوش محاسباتی منطقی، هوش کلامی و هوش تجسمی) طرح می‌شوند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *