بسیاری از دانشآموزانی که قصد ادامه تحصیل در مدارس سمپاد را دارند، میتوانند در این مدارس، انواع رشتههای هنر را انتخاب کرده و تحصیل نمایند. مدارس سمپاد مهارتی برای تحصیل دانشآموزان در رشتههای هنر تأسیس شده است. برای آگاهی از “سمپاد مهارتی چیست و شرایط ثبت نام در آن چگونه میباشد؟ ” ادامه مقاله را مطالعه نمایید.
گروه آموزشی رهاورد آماده است تا بصورت رایگان اطلاعات لازم در خصوص قبولی در مدارس تیزهوشان و شرکت در آزمون را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق مشاوره تحصیلی تلفنی راهنمایی نمایند.
مدارس سمپاد مهارتی چه مدارسی هستند؟
بسیاری از دانشآموزان با شنیدن واژه سمپاد مهارتی به دنبال این هستند که مدارس سمپاد مهارتی چیست و چه فعالیتی دارد؟ این مدارس یکی از مدارس تیزهوشان می باشد و دانشآموزانی که رشتههای هنر برای تحصیل در دوره دوم متوسطه انتخاب کردهاند را پذیرش میکند. در این مدارس، انواع رشتههای هنر و فنی حرفهای تدریس میشود و دانشآموز با تحصیل در رشته موردنظر، استعداد هنری و تحصیلی به دست میآورد.
اما رشتههای هنر مدارس سمپاد مهارتی چیست؟ رشتههای هنری که در این مدارس تدریس میشوند بسیار متنوع هستند و دانشآموزان میتوانند در این مدارس انواع رشتههای گردشگری، کشاورزی، صنعتی، کامپیوتر، خیاطی و… را انتخاب کرده و تحصیل کنند.
زمان ثبت نام دبیرستان دوره دوم سمپاد مهارتی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴
دانشآموزانی که درباره سمپاد مهارتی چیست، اطلاعات کافی به دست آورند، میتوانند در این مدارس ثبت نام کنند. ثبت نام در این مدارس، با قبول شدن در آزمون تیزهوشان صورت میگیرد. زمان ثبت نام در آزمون تیزهوشان برای ورود به مدارس سمپاد مهارتی، توسط سازمان سمپاد اعلام میشود. زمان ثبتنام در این مدارس در سال ۱۴۰۳، ۱۸ تا ۲۸ فروردین ماه اعلام شده است.
کارنامه آزمون تیزهوشان ۱۴۰۴ (زمان + نحوه دریافت)
شرایط ثبت نام مدارس سمپاد مهارتی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴
شرایط ثبت نام سمپاد مهارتی چیست؟ این سؤال بسیاری از داوطلبان آزمون تیزهوشان میباشد که تمایل دارند در این مدارس در رشته هنر تحصیل کنند. برای ثبت نام باید شرایطی که توسط سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اعلام شده است، بررسی شود و در صورت داشتن این شرایط، ثبت نام صورت بگیرد. شرایط موردنظر به قرار زیر میباشند:
- دانشآموز در دوره نهم، تحصیل کند.
- دانشآموز دارای حداقل دارای معدل ۱۹ در کارنامه مقطع نهم و هشتم باشد.
- دانشآموز از تابعیت ایرانی بهرهمند باشد.
- دانشآموزان تیزهوشان دوره نهم، نیازی به شرکت در آزمون تیزهوشان برای ورود به مدارس سمپاد مهارتی ندارند.
نحوه ثبت نام مدارس سمپاد مهارتی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴
دانشآموزان برای ثبت نام در این مدارس، باید در زمان اعلام شده توسط سازمان سمپاد به سامانه my.medu.ir مراجعه نمایند. برای ثبت نام باید، مراحل زیر به ترتیب رعایت شود تا ثبت نام به طور کامل تکمیل گردد.
- به سامانه my.medu.ir مراجعه کنید و با وارد کردن کد ملی و شماره سریال شناسنامه، به صفحه شخصی دانشآموزی خود وارد شوید.
- روی گزینه آزمون سمپاد کلیک کنید و ثبت نام را انتخاب نمایید.
- در این صفحه، مطالبی از سوی سازمان سمپاد برای نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون بیان شده است که باید بعد از مطالعه با آن موافقت نمایید.
- در ادامه، اطلاعات شخصی و تحصیلی خود را در فرم موردنظر وارد کنید و رشته هنری خود را انتخاب نمایید. در اولویتهای مدارس، مدارس سمپاد مهارتی شهر محل سکونت خود را وارد کنید.
- در ادامه با پرداخت هزینه ثبت نام و دریافت کد پیگیری، ثبت نام به پایان میرسد.
- چند روز قبل از زمان اعلام شده برای شرکت در آزمون، باید کارت ورود به جلسه را از این سایت دریافت کنید. همچنین نتایج آزمون نیز در این سامانه اعلام میشود.
منابع آزمون سمپاد مهارتی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴
دانشآموزانی که با عبارت “سمپاد مهارتی چیست؟” آشنا شدند و نحوه ثبت نام را فرا گرفتند، بهتر است برای شرکت در آزمون ورودی، آماده شوند. برای آمادگی جهت شرکت در آزمون مدارس سمپاد مهارتی، باید از منابع آزمون اطلاع پیدا کنید.
منابع آزمون سمپاد مهارتی چیست؟ منبع سؤالات آزمون سمپاد، دروس مقطع هشتم و نهم میباشد. به طور کلی پنجاه درصد نمونه سؤالات این آزمون، از کتب درسی استخراج شدهاند و پنجاه درصد باقیمانده، سؤالات تحلیلی میباشند. سؤالات استعداد تحلیلی، ۵۰ عدد میباشند که برای پاسخگویی به آنها، ۵۰ دقیقه زمان درنظر گرفته شده است.
اما سؤالات کتب درسی ۷۵ عدد میباشند که برای درس ریاضی ۱۵ سؤال، زبان و ادبیات فارسی ۱۵ سؤال، مطالعات اجتماعی ۱۰ سؤال، قرآن ۱۰ سؤال و عربی ۱۰ سؤال طرح شده است. مدت زمان پاسخگویی به این سؤالات ۷۵ دقیقه میباشد.
شرایط و قوانین گرفتن انتقالی در مدارس تیزهوشان را بشناسید!
زمان برگزاری آزمون سمپاد مهارتی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴
تاریخ دقیق برگزاری آزمون مدارس سمپاد مهارتی در سال ۱۴۰۳، اول تیرماه تعیین شده است که به صورت سراسری و کشوری در یک زمان برگزار میگردد. دقت نمایید که در زمان حضور در محل آزمون، کارت شناسایی به همراه کارت ورود به جلسه را همراه داشته باشید.
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد مهارتی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴
بعد از برگزاری آزمون، دانشآموزان شرکتکننده باید حدود یک ماه برای دریافت نتایج آزمون منتظر بمانند. در مرداد ماه، اعلام نتایج در سامانه my.medu.ir انجام خواهد گرفت. دانشآموزان با مراجعه به این سایت و قسمت اعلام نتایج میتوانند از قبولی یا رد شدن در آزمون مطلع شوند.
سخن نهایی
گروه آموزشی رهاورد در این مقاله، اطلاعاتی کاملی را درباره “مدارس سمپاد مهارتی چیست و شرایط ثبت نام و آزمون آن چگونه است؟” برای داوطلبان آزمون تیزهوشان ارائه داد. در صورت نیاز به مشاوره در زمینه آزمون تیزهوشان و نحوه قبولی در مدارس تیزهوشان، میتوانید به صورت تلفنی با مشاوران ما در ارتباط باشید.
مشاوران رهاورد نیز آماده پاسخگویی به تمامی سوالات مربوط به آزمون تیزهوشان هستند. میتوانید با مشاوران حرفهای ما تماس بگیرید.
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با مشاوران متخصص تیزهوشان از طریق تلفن ثابت
۰۲۱۶۷۵۳۸
سوالات متداول:
مدارس سمپاد مهارتی چه تفاوتی با مدارس تیزهوشان معمولی دارند؟
مدارس سمپاد مهارتی علاوه بر دروس نظری، به آموزش مهارتهای فنی و حرفهای مانند کار با ابزار، برنامهنویسی، الکترونیک و… میپردازند.
چه رشتههایی در مدارس سمپاد مهارتی ارائه میشود؟
بسته به مدرسه، رشتههای مختلفی مانند مکانیک، برق، الکترونیک، کامپیوتر، صنایع دستی و… ارائه میشود.
شرایط ورود به مدارس سمپاد مهارتی چیست؟
شرکت در آزمون ورودی، داشتن علاقه و استعداد در زمینه فنی و حرفهای، داشتن معدل بالا و… از جمله شرایط ورود هستند.
چه مزایایی برای تحصیل در مدارس سمپاد مهارتی وجود دارد؟
یادگیری مهارتهای عملی، امکان شرکت در مسابقات فنی و حرفهای، ارتباط با صنعت و بازار کار، برخورداری از امکانات و تجهیزات پیشرفته.
آیا مدارس سمپاد مهارتی شهریه دارند؟
برخی از مدارس سمپاد مهارتی ممکن است شهریه دریافت کنند. برای اطلاع دقیق از شهریه، باید با مدرسه مورد نظر تماس بگیرید.
آیا میتوان بعد از ورود به مدارس سمپاد مهارتی رشته را تغییر داد؟
امکان تغییر رشته وجود دارد اما با محدودیتهایی همراه است و به قوانین هر مدرسه بستگی دارد.
آینده شغلی فارغالتحصیلان مدارس سمپاد مهارتی چگونه است؟
فارغالتحصیلان این مدارس میتوانند در صنایع مختلف مانند خودروسازی، الکترونیک، کامپیوتر، صنایع دستی و… مشغول به کار شوند یا در دانشگاههای فنی و مهندسی ادامه تحصیل دهند.