برای برنامه ریزی آزمون تیزهوشان 1404-1403 باید برنامهای مطمئن و محکم داشته باشید. ابتدا زمانهای آزمون را بررسی کنید و برنامهای برای مطالعه و تمرین در آن زمانها تعیین کنید. همچنین موارد درسی مورد نیاز را شناسایی کرده و بطور منظم مطالعه کنید.اگر قصد دارید یک برنامه جامع دریافت کنید پیشنهاد ما این است که از مشاوره و برنامه ریزی درسی و تحصیلی گروه آموزشی رهاورد بهره بگیرید.
گروه آموزشی رهاورد آماده است تا اطلاعات لازم در خصوص قبولی در مدارس تیزهوشان و شرکت در آزمون سمپاد را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق مشاوره تحصیلی تلفنی راهنمایی نمایند.
اهمیت برنامه ریزی آزمون تیزهوشان چیست؟
برنامهریزی برای قبولی در تیزهوشان بسیار اهمیت دارد زیرا به شما کمک میکند تا زمان خود را بهینه استفاده کنید و به طور موثرتری برای آزمون آماده شوید. با برنامهریزی منظم، میتوانید زمان مطالعه، تمرین و استراحت خود را بهتر تنظیم کنید و از بروز استرس و نگرانیهای زائد پیشگیری کنید. همچنین، برنامهریزی به شما کمک میکند تا اهداف خود را واقعیتر و قابل دستیابیتر تعیین و از بسیاری از اشتباهات شایع در زمان مطالعه و تمرین جلوگیری کنید.
برنامه ریزی درسی برای آزمون تیزهوشان نهم ( قبل و بعد از عید)
دانشآموزان پایه نهم، آزمون تیزهوشان سختی را در انتظار دارند. چون مباحث آزمون تیزهوشان نهم به دهم، بیشتر و تخصصیتر از آزمون تیزهوشان ششم به هفتم است. در این آزمون، مباحث هوش و استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی برای طراحی سؤال استفاده شدهاند که دانشآموزان برای موفقیت در آزمون، باید این مباحث را بهصورت کامل آموزش ببینند. اما درس خواندن برای آزمون تیزهوشان نهم باید طبق برنامه صورت بگیرد تا هم از اتلاف وقت جلوگیری شود و هم نتیجه دلخواهی را ارائه کند. برنامه درسی موردنظر به دو دسته قبل از عید و بعد از عید تقسیم میشود که در ادامه به معرفی آن میپردازیم.
برنامه درسی قبل از عید برای دانشآموزان نهمی
دانشآموزان در اولین مرحله باید، دروسی که یادگیری آنها برای دانشآموزان سخت میباشد را تعیین کنند. سپس منابع آموزشی مناسب مانند انواع کتابها و بستههای آموزشی را برای یادگیری دروس موردنظر تهیه نمایند. استفاده از تست زنی بهصورت روزانه نیز بعد از یادگیری مطالب آموزشی هر درس، الزامی است. در ادامه به معرفی برنامههای درسی قبل از عید میپردازیم.
تعیین دروس سخت و آسان:
دروس سخت و آسان برای دانشآموزان از نظر سختی و آسانی یادگیری مطالب آموزشی آنها شناسایی میشود. به عبارتی دانشآموزان برای یادگیری مطالب یک درس، اگر زمان زیادی بگذارند، آن درس را در لیست دروس سخت قرار میدهند. اما در تعیین دروس سخت و آسان آزمون تیزهوشان نهم، باید به ضریب هر درس در آزمون نیز دقت کرد. دروس دارای ضریب بالا در آزمون، تأثیر زیادی در نمره آزمونی دانشآموزان دارد که باید این دروس را در لیست دروس سخت قرار داد.
تهیه منابع آموزشی مناسب:
دانشآموزان باید برای یادگیری مطالب آموزشی آزمون، نیاز دارند تا از کتابها و بستههای آموزشی لوح فشرده استفاده کنند. شرکت در دورههای آموزشی تیزهوشان برای استفاده از جلسات تدریس و تشریح دروس آزمون توصیه میشود.
تعیین برنامه مطالعاتی:
دانشآموزان برای یادگیری یک درس، باید در طول هفته ساعات مشخصی را برای مطالعه آن درنظر بگیرند. در تعیین ساعات مطالعه، حتماً به دروس سخت از نظر ضریب درسی و سختی یادگیری اهمیت زیادی داده شود و ساعات زیادی برای مطالعه آنها درنظر گرفته شود. گروه آموزشی رهاورد برنامه مطالعاتی مناسبی را برای مطالعه دروس آزمون تیزهوشان نهم در طول هفته تدوین کرده است که به قرار زیر میباشد:
- برای دروس هوش و استعداد تحلیلی، دو ساعت مطالعه در روز کافی است .برای مطالعه درس هوش محاسباتی منطقی ۳ روز در هفته، مطالعه درس هوش تجسمی ۲ روز در هفته و مطالعه درس هوش کلامی ۱ روز در هفته اختصاص داده شود. یک روز در هفته هم جمعبندی و مرور مطالب آموزشی انجام بگیرد.
- برای دروس هوش و استعداد تحصیلی نیز یک ساعت در روز مطالعه پیشنهاد میشود. مطالعه ریاضی ۲ روز در هفته، مطالعه علوم ۲ روز در هفته، مطالعه فارسی ۱ روز در هفته، مطالعه تعلیمات اجتماعی ۱ روز در هفته و همچنین مطالعه عربی و قرآن ۱ روز در هفته انجام بگیرد. یک روز در هفته نیز برای مرور و جمعبندی اختصاص داده شود.
نمونه برنامه ریزی پیشنهادی رهاورد برای آزمون تیزهوشان نهم [ زمستان ]
تست زنی:
دانشآموزان با یادگیری مطالب دروس موردنظر در هر روز، باید سؤالات تستی آن مطالب را حل کنند. بهتر است تعداد سؤالات تستی روزانه برای هر درس، به تعداد زیر باشند:
- برای دروس هوش و استعداد تحلیلی، روزانه ۵۰ تست کافی است. درس هوش محاسباتی منطقی روزانه ۳۰ تست، درس هوش تجسمی روزانه ۱۰ تست و درس هوش کلامی روزانه ۱۰ تست میباشد.
- برای دروس هوش و استعداد تحصیلی، روزانه ۳۰ تست انجام شود. درس ریاضی روزانه ۸ تست، علوم روزانه ۷ تست، فارسی روزانه ۵ تست، تعلیمات اجتماعی روزانه ۵ تست و عربی و قرآن روزانه ۵ تست باشد.
برنامهریزی درسی بعد از عید برای دانشآموزان نهمی
دانشآموزان برای بعد از عید، باید به مرور جامع مطالب آموزشی و نکات درسی بپردازند و با شرکت در آزمونهای آزمایشی، سطح علمی خود را بسنجند و اشکالات درسی و آزمونی خود را شناسایی کرده و به رفع آن بپردازند.
مرور جامع مطالب آموزشی:
دانشآموزان تمامی مطالب درسی که یاد گرفتهاند را باید بعد از عید به طور کامل مرور نمایند. روشهای متعددی برای مرور مطالب آموزشی وجود دارد که هر یک نتیجه خوبی را برای ماندگاری مطالب در ذهن دانشآموزان دارد. مرور به شیوه درختی، مرور گرافیکی و… برای جمعبندی مطالب و نکات مهم آموزشی استفاده میشوند.
یادگیری مدیریت زمان عالی:
دانشآموزان در فصل بهار، میتوانند مدیریت زمان را جهت پاسخگویی سریع به سؤالات آزمون یاد بگیرند. برای یادگیری این امر، شرکت در دورههای آموزشی، استفاده از تست زنی سریع و هدفمند، یادگیری تکنیکها و ترفندهایی برای حل سریع مسائل و… پیشنهاد میشوند.
آزمونهای آزمایشی:
دانشآموزان برای اینکه نقاط ضعف خود را در آزمون شناسایی کنند لازم است که در آزمونهای شبیه ساز تیزهوشان شرکت کنند. با شرکت در این آزمونها، محیط آزمون برای آنان تصویرسازی میشود و با جواب دادن به سؤالات شبیهسازی شده یا سؤالات آزمون اصلی تیزهوشان، میتوانند سطح علمی خود را به طور واقعی بسنجند و با مشخص شدن نتایج آزمون و پاسخهای غلط، برای رفع اشکالات خود اقدام کنند.
ثبت نام در آزمون شبیه ساز تیزهوشان
برنامه ریزی درسی برای آزمون تیزهوشان ششم ( قبل و بعد از عید)
دانشآموزان ششمی، برای اینکه در آزمون تیزهوشان ششم شرکت کنند. بهتر است با داشتن یک برنامه جامع و نتیجه بخش، دروس هوش و استعداد تحلیلی را به نحو احسن یاد بگیرند. برای یادگیری دروس آزمون تیزهوشان ششم و تسلط به نحوه حل سؤالات آزمون، استفاده از برنامه درسی تخصصی از الزامات است. دانشآموزان با تفکیک برنامه درسی به قبل عید و بعد عید، میتواند دروس موردنظر را در زمان مناسب مطالعه کند و یاد بگیرد، مرور مطالب درسی را انجام دهد و در آخر سطح علمی خود را بسنجد.
برنامه درسی قبل از عید برای دانشآموزان ششمی
دانشآموزان پایه ششم تحصیلی، در آمادگی جهت شرکت در آزمون تیزهوشان، باید دروس هوش و استعداد تحلیلی را مطالعه کنند که این دروس در مدارس تدریس نمیشوند. با این حال بهتر است ابتدا منابع درسی مناسبی را برای یادگیری انتخاب و تهیه نمایند و سپس به مطالعه دروس و تست زنی آن بپردازند.
تهیه منابع آموزشی:
دانشآموزان ششمی باید برای یادگیری دروس هوش و استعداد تحلیلی، باید از کتابهای آموزشی خوب، بستههای لوح فشرده آموزشی تخصصی استفاده کنند یا در دورههای آموزشی تیزهوشان ششم شرکت نمایند.
برنامه مطالعاتی دروس:
دانشآموزان برای مطالعه دروس، باید ساعات و تعداد دفعات مطالعه آن درس را بهصورت روزانه و هفتگی تعیین کنند تا طبق برنامهای مشخص، بتوانند تمامی دروس هوش و استعداد تحلیلی را قبل از عید یاد بگیرند. گروه آموزشی رهاورد برای مطالعه دروس هوش و استعداد تحلیلی، روزی دو ساعت مطالعه را پیشنهاد میکند. تعداد دفعات مطالعه هر درس در طول هفته به قرار زیر میباشند:
- مطالعه درس هوش محاسباتی: ۲ روز در هفته
- مطالعه درس هوش تجسمی: ۲ روز در هفته
- مطالعه درس هوش کلامی: ۱ روز در هفته
- مطالعه درس هوش منطقی / هوش طبیعی: ۱ روز در هفته
- مرور و جمعبندی هفتگی: ۱ روز در هفته
نمونه برنامه ریزی پیشنهادی رهاورد برای آزمون تیزهوشان ششم [ زمستان ]
تست زنی:
دانشآموزان لازم است که از تستهای کتابهای تألیفی برتر موجود در بازار بهصورت روزانه استفاده کنند و تست هر یک از دروس را بهصورت روزانه انجام دهند. تعداد تستهای روزانه برای دروس هوش و استعداد تحلیلی میتواند ۳۰ تا ۳۵ تست باشد که میتوان برای تست زنی روزانه هر درس، از دو برنامه مختلف استفاده کرد.
- برنامه تستی اول: هوش محاسباتی روزانه ۲۰ تست، هوش تجسمی روزانه ۱۰ تست، هوش کلامی روزانه ۵ تست
- برنامه تستی دوم: هوش محاسباتی روزانه ۱۵ تست، هوش طبیعی / هوش منطقی روزانه ۲۰ تست
برنامه درسی بعد عید برای دانشآموزان ششمی
در سه ماهه بهار، دانشآموزان باید تمرکز خود را در راستای مرور و جمعبندی مطالب آموزشی بگذارند. یا یادگیری تکنیکهای مفید برای مدیریت زمان مطلوب، سرعت حل سؤالات را افزایش دهند و با شرکت در آزمونهای آزمایشی، سطح علمی خود را محک بزنند و در آخر با شناسایی نقاط ضعف، به رفع آنها بپردازند.
مرور و جمعبندی مطالب آموزشی:
دانشآموزان با اتمام برنامه مطالعاتی خود در فصل پاییز و زمستان، بهتر است در فصل بهار مرور و جمعبندی مطالب را داشته باشند. برای این امر باید از روشهای مختلفی برای مرور استفاده شود. مرور درختی، مرور گرافیکی و… بهترین گزینه برای مرور مطالب درسی و تثبیت آنها در حافظه میباشند.
یادگیری مدیریت زمان:
در جواب دادن به سؤالات آزمون، باید نسبت به زمانی که برای پاسخگویی به هر سؤال تعیین شده است، توجه کرد. در یادگیری مدیریت زمان، این امر به راحتی قابل کنترل است و دانش آموزان میتوانند با استفاده از تکنیکهای حل سریع مسائل و… در زمان صرفهجویی کنند و به هیچ عنوان با کمبود زمان برای جواب دادن به سؤالات آزمون مواجه نشوند. برای یادگیری مدیریت زمان، باید از تست زنی حرفهای و یا دورههای آمادگی آزمون تیزهوشان استفاده کرد.
شرکت در آزمونهای شبیه ساز تیزهوشان:
دانشآموزان برای اینکه از میزان اطلاعات علمی خود مطمئن شوند و سطح علمی خود را برای شرکت در آزمون محک بزنند، میتوانند در آزمونهای شبیه ساز تیزهوشان شرکت کنند. سؤالات این آزمون، شباهت صددرصدی به سؤالات آزمون تیزهوشان ششم به هفتم دارد و دانشآموزان میتوانند شرکت در آزمون، نحوه جواب دهی به سؤالات و مدیریت زمان را به طور واقعی تجربه کند. با دریافت کارنامه آزمون شبیهسازی شده و مشخص شدن تعداد جوابهای درست و غلط، دانشآموزان باید به نحوه پاسخ دهی به سؤالات غلط تمرکز کنند و اشکالات خود را برطرف نمایند.
ثبت نام در آزمون شبیه ساز تیزهوشان
چه نکاتی را باید هنگام برنامه ریزی درسی تیزهوشان رعایت کنیم؟
برنامهریزی درسی برای آزمون تیزهوشان باید با دقت و حوصله انجام شود. ابتدا باید مواد درسی مورد نیاز برای آزمون را شناسایی کنید. سپس زمانهای مختلف را برای مطالعه هر یک از مواد در نظر بگیرید و برنامهای منظم برای مطالعه، تمرین و مرور آنها تنظیم کنید.
همچنین، اهداف کوتاهمدت و بلندمدت خود را مشخص کنید و از ابتدای برنامه تا پایان آزمون به آنها پایبند باشید. همچنین حوصله و استراحت کافی نیز برای موفقیت در آزمون بسیار مهم است. از این روشها برای برنامهریزی درسی برای آزمون تیزهوشان استفاده کنید تا به بهترین نتیجه ممکن دست یابید.
- شناسایی زمانهای آزمون تیزهوشان 1404:
شناسایی زمانهای آزمون و تعیین برنامه مطالعه مطابق با این زمانها است. برای این منظور، ابتدا باید تاریخ دقیق برگزاری آزمون تیزهوشان را مشخص کنید. سپس زمانهای موجود تا آن تاریخ را بررسی کرده و برنامهای منطقی و مؤثر برای مطالعه مواد درسی و تمرینهای مرتبط تنظیم کنید. این کار به شما کمک میکند تا زمان خود را بهینه استفاده کنید و بتوانید تمامی موضوعات را به طور کامل و بهروز مرور کنید تا در آزمون بهترین عملکرد را ارائه دهید. بهتر است
برای اینکه استرس را از خود دور کنید و از بهترین منابع آموزشی استفاده کنید از مجموعه برنامه ریزی قبولی در آزمون تیزهوشان که توسط مجموعه رهاورد ارائه شده است استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما از طریق راه های ارتباطی که در سایت معرفی شده است تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید: مهلت ثبت نام آزمون تیزهوشان تا چه زمانی است؟
- تعیین اهداف کوتاهمدت و بلندمدت:
موضوع دوم که باید در برنامهریزی برای آزمون تیزهوشان رعایت شود، تعیین اهداف کوتاهمدت و بلندمدت برای هر موضوع و درس است. برای این منظور، ابتدا باید هدف نهایی خود را که در آزمون تیزهوشان موفقیت است روشن کنید. سپس این هدف را به اهداف کوتاهمدت تقسیم کرده و برای هر موضوع و درس، اهداف خاص و قابل اندازهگیری تعیین کنید. این کار به شما کمک میکند تا مسیر مطالعه و تمرین خود را بهبود بخشیده و به سمت دستیابی به اهداف بلندمدت خود حرکت کنید.
- استفاده از منابع مناسب و کاربردی برای مطالعه:
استفاده از منابع آموزشی مناسب و معتبر برای آمادگی بهتر برای آزمون تیزهوشان، دارای اهمیت است.میتوانید از کتب درسی معتبر، جزوات کامل و جامع، منابع آموزشی آنلاین معتبر و نرمافزارهای آموزشی مناسب استفاده کنید. همچنین حضور در کلاسهای تقویتی و مشاوره با معلمان میتواند به شما کمک کند تا بهترین منابع را برای مطالعه و آمادگی برای آزمون تیزهوشان انتخاب کنید.
- تعیین زمانهای استراحت و تفریح بین دورههای مطالعه:
برای موفقیت در آزمون تیزهوشان، باید یک محیط مطالعه آرام، خلوت و منظم داشته باشید که از هرگونه مزاحمت و حواسپرتی جلوگیری کند. همچنین اطمینان حاصل کنید که محیط مطالعه شما دارای نور مناسب، صداهای آرام و تهویه مناسب است تا بتوانید به طور موثرتر و تمرکز بیشتری مطالعه و تمرین خود را داشته باشید. ایجاد یک روال مطالعه ثابت و متناوب در این محیط نیز میتواند به بهبود عملکرد و نتایج شما کمک کند.
- انجام تمرینها و آزمونهای شبیه سازی شده برای آشنایی با شرایط آزمون:
برای آمادگی بهتر برای آزمون تیزهوشان، میتوانید یک برنامه مطالعاتی منظم و متعادل تنظیم کنید که شامل زمانبندی دقیق برای مرور مباحث، حل تمرینها، و آزمونهای مکرر باشد. این برنامه باید شامل تعیین اهداف کوتاهمدت و بلندمدت، تعیین اولویتها و تخصیص زمان مناسب برای هر درس باشد. اهمیت انطباق برنامه مطالعاتی با سبک یادگیری شما نیز بسیار حائز اهمیت است تا بتوانید بهترین نتیجه را کسب کنید.
یکی از بهترین منابع این آزمون استفاده از کپسول نکات طلایی و باید و نباید های آزمون است. این دوره همراه با مشاوره و برنامه ریزی درسی برای قبولی در مدارس تیزهوشان است. با کمک کپسول نکات طلایی می توانید از آزمون های شبیه ساز تیزهوشان کمک بگیرید. مطالب را مررو و جمع بندی کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
بیشتر بخوانید: راه های قبولی در تیزهوشان + نکاتی که تا حالا کسی بهت نگفته!
ویژگیهای یک برنامهریزی خوب چیست؟
دانشآموزان متقاضی شرکت در آزمون، اولین اقدامی که در راستای موفقیت در آزمون تیزهوشان میکنند، طراحی و تدوین یک برنامه درسی خوب است. اما برای داشتن برنامه درسی خوب، باید تواناییهای ذهنی و رفتاری خود را نیز درنظر بگیرند. اقداماتی که برای برنامهریزی درسی برای آزمون تیزهوشان ششم و نهم در بالا ارائه شدند، باید طبق کشش ذهنی و سطح علمی دانشآموزان باشند. به عبارتی اختصاصی بودن برنامه آموزشی، امکان اجرای راحتتر برنامه تدوین شده را به وجود میآورد و نتیجه بخش نیز خواهد بود.
برای یک برنامهریزی خوب جهت مطالعه، باید ساعاتی در طول روز که دانشآموزان حوصله بیشتری برای مطالعه دارند، مشخص شوند و مطالعه دروس در آن ساعات گنجانده شود. همچنین باید بیماریها و زمانهای هدررفت که در بعضی از روزها برای دانشآموزان اتفاق میافتد، درنظر گرفته شود و زمان جبرانی برای مطالعه دروسی که ساعات مطالعه آنها از دست رفته است، تعیین شود.
لذا دانشآموزان به علت داشتن تجربه کم در این زمینه، نمیتوانند برنامه مطالعاتی نتیجه بخش را طراحی کنند، لذا لازم است که با مشاوران تحصیلی، مشاوره داشته باشند و با سنجش کشش ذهنی و تواناییهای علمی آنها، یک برنامه اختصاصی برای آنان طراحی و تدوین شود. با استفاده از برنامه مطالعاتی تخصص و هدفمند، دانشآموزان به هیچ عنوان از درس خواندن خسته نمیشوند و انگیزه خود را برای یادگیری از دست نمیدهند.
بهترین برنامهریزی برای آزمون تیزهوشان با رهاورد
گروه آموزشی رهاورد به عنوان برترین مؤسسه آموزشی تیزهوشان در کشور، تأکید فراوانی به طراحی برنامهریزی درسی و مطالعاتی برای هر دانشآموزان بهصورت جداگانه دارد. لذا در دورههای ۱۲ ماهه آموزشی تیزهوشان رهاورد، علاوه بر برگزاری جلسات آموزشی، آزمونهای آزمایشی و…. پشتیبانی و مشاوره درسی تحصیلی نیز برای دانشآموزان ارائه میشود تا به آنها در راستای درس خواندن هدفمند کمک گردد.
دورههای آنلاین تیزهوشان پنجم و ششم برای دانشآموزان ششمی برگزار میشود تا برای شرکت در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم آماده شوند. دوره تیزهوشان آنلاین نهم نیز برای دانشآموزان نهمی جهت آمادگی صددرصدی آنان برای شرکت در آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی برگزار میشود. دورههای ششم و نهم در قالب سه محصول VIP، PRS2 و PRS1 هستند که برای شرکت در دوره، باید یکی از این محصولات انتخاب شوند که فقط از نظر قیمت، دارای تفاوت هستند.
با شرکت در دورههای آمادگی آزمون تیزهوشان رهاورد، دانشآموزان از مزایای این دوره به قرار زیر بهرهمند خواهند شد:
1) پشتیبانی حرفهای:
دانشآموزان در طول دوره آموزشی تیزهوشان (قبل عید و بعد عید) از پشتیبانی حرفهای گروه آموزشی رهاورد بهرهمند خواهند شد. برای ارائه برنامه مطالعاتی مختص هر دانشآموزان و بیان بایدها و نبایدهای آموزشی، مشاوره و برنامهریزی مطالعاتی در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد. برای رفع اشکال درسی دانشآموزان بهصورت روزانه، پشتیبانی علمی اعمال میشود. برای پیگیری روند درسی دانشآموزان و هدایت تحصیلی آنان، پشتیبانی درسی تحصیلی ارائه میگردد.
2) جلسات آموزشی دروس:
برای هر دوره پنجم، ششم و نهم تیزهوشان، در فصل پاییز و زمستان جلسات آموزشی همراه با رفع اشکال برگزار میشود که برای تدریس و تشریح هر درس، یک استاد آموزشی باتجربه و مجرب تعیین شده است. برای دوره پنجم ۱۰۰ جلسه آموزشی برای تدریس دروس هوش و استعداد تحلیلی و ریاضیات پیشرفته، برای دوره ششم ۱۵۰ جلسه آموزشی برای تدریس و تشریح دروس هوش و استعداد تحلیلی و برای دوره نهم ۲۵۰ جلسه آموزشی جهت تدریس دروس هوش و استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی برگزار میگردد.
3) آزمونکهای ماهانه:
دانشآموزان شرکتکننده در دورهها، هر ماه در آزمونکهای ماهانه شرکت خواهند کرد تا بتوانند مطالب آموزشی را به صورت ماندگار در ذهن خود تثبیت نمایند. جلسه رفع اشکال نیز بعد از برگزاری آزمونکها برپا میشود. برای دوره ششم ۸ آزمونک ماهانه و برای دوره نهم تیزهوشان، ۷ آزمونک ماهانه برگزار میگردد.
4) کپسول ویتأمین:
در طول دوره آموزشی تیزهوشان پنجم، ششم و نهم، سؤالات تستی کتابهای تألیفی برتر موجود در بازار، بهصورت روزانه در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد تا بدون نیاز به خرید کتابهای تستی، سؤالات تستی را حل کنند. البته نحوه حل تشریحی سؤالات تستی همراه با بیان نکات مهم آنها و رفع اشکال، بهصورت روزانه توسط پشتیبان علمی برای دانشآموزان ارائه میگردد.
5) مادر آموزشی:
برای دانشآموزان در زمان برگزاری امتحانات دی ماه و خرداد ماه، جلسات رفع اشکال درسی مختص شب امتحان مدرسه برگزار میشود تا دانشآموزان بتوانند در این جلسات، اشکالات درسی مدرسه خود را رفع کنند و نمرات بالایی را در امتحانات کسب کنند. نمره معدل و نمره امتحانی دروس در ترم اول و ترم دوم تحصیلی، برای ثبت نام در آزمون لحاظ میشود که دانشآموزان میتوانند با استفاده از مادر آموزشی، معدل و نمره امتحانی خود را بالا ببرند. برای دوره پنجم ۴ جلسه رفع اشکال درسی ویژه شب امتحان مدرسه و برای دوره ششم و نهم،VIP ۶ جلسه رفع اشکال درسی ویژه شب امتحان برگزار میشود.
6) مرور گرافیکی مطالب درسی در پاییز و زمستان:
قبل از آغاز هر جلسه آموزشی آنلاین، مطالب آموزشی جلسه قبل بهصورت گرافیکی مرور میشوند.
7) مرور گرافیکی دروس در ایام عید:
دانشآموزان در طول تعطیلات نوروز، فایل ویدئویی که شامل مرور گرافیکی تمامی نکات درسی بهصورت جداگانه است را دریافت میکنند و مطالب آموزشی درسی را جمعبندی و مرور میکنند. البته این بخش، دارای جلسات رفع اشکال نیز میباشد تا اشکالات دانشآموزان به طور کامل برطرف گردد.
8) محصول PRS پلاس:
در فصل بهار محصول PRS پلاس برای آموزش تکنیکهای مهم جهت حل سریع مسائل و همچنین آموزش فرمولهای تستی برای رسیدن به جواب در ۱۵ ثانیه برای دانشآموزان ارائه میشود. دانشآموزان میتوانند با این محصول، با انواع تلهها و دامهای سؤالات آزمون تیزهوشان آشنا شوند و سرعت و دقت خود را در جواب دادن به سؤالات افزایش دهند. برای این محصول، جلسات رفع اشکال نیز درنظر گرفته شده است.
9) آزمونهای صد درصد شبیه ساز تیزهوشان:
در اردیبهشت و خرداد ماه، دانشآموزان شرکتکننده در دورههای تیزهوشان، در ۱۰ آزمون صد درصد شبیه سازی شده که بهترین آزمون شبیه ساز تیزهوشان هستند، شرکت میکنند. این آزمونها کمک بسیاری به دانشآموزان برای سنجش سطح علمی خود میکند و آنان میتوانند در جلسات رفع اشکال، حل تشریحی تک تک سؤالات را یاد بگیرند و نکات مهم آنها را بیاموزند تا اشکالات آنها در آزمون شبیهساز تیزهوشان، به طور کامل رفع شود.
10) مرور مکمل:
در خرداد ماه، سؤالات آزمونهای تیزهوشان سنوات قبل در قالب پاورموشن بررسی و مرور میشوند.
11) مرور جامع به روش درختی:
در دو هفته آخر خرداد ماه، تمامی مطالب آموزشی دوره، به شیوه نوین درختی (بدون فراموشی) مرور میشوند تا تثبیت مطالب و نکات مهم آموزشی، در ذهن دانشآموزان به طور صددرصد انجام گیرد.
سخن پایانی
برنامهریزی برای قبولی تیزهوشان با توجه به مواردی نظیر زمان، سختی دروس، میزان استعداد درسی دانشآموز و… انجام میشود. در این مقاله نکاتی که برای داشتن یک برنامه درسی منظم لازم است، معرفی شد. دانشآموزانی که به دنبال یک برنامه خاص برای آمادگی تیزهوشان میباشند، میتوانید با شماره تلفنهای گروه آموزشی رهاورد، تماس بگیرند.
اگر به دنبال برنامه ریزی در آزمون تیزهوشان هستید سری تکنیک های برنامه ریزی که توسط گروه PRSschool ارائه شده است استفاده کنید.
سوالات متداول
1) چه زمانی باید برای آزمون تیزهوشان شروع به مطالعه کنیم؟
هرچه زودتر شروع کنید بهتر است. اما به طور معمول، از اواخر پایه پنجم یا ابتدای پایه ششم، بسته به توانایی دانشآموز، میتوان برنامهریزی را آغاز کرد.
2) دانشآموزان ششمی بهصورت روزانه چقدر باید تست بزنند؟
دانشآموزان پایه ششم میتوانند روزانه برای دروس هوش و استعداد تحلیلی ۳۰ تا ۳۵ تست بزنند.
3) تعداد تست دروس هوش و استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی برای دانشآموزان نهمی، بهصورت روزانه چقدر باید باشد؟
دانشآموزان نهمی بهتر است برای دروس هوش و استعداد تحلیلی روزانه ۵۰ تست و برای دروس هوش و استعداد تحصیلی روزانه ۳۰ تست بزنند.
4) چگونه یک برنامهی مطالعاتی موثر تنظیم کنیم؟
- تعیین اهداف مشخص: اهداف کوتاهمدت و بلندمدت خود را مشخص کنید.
- تقسیم زمان: برای هر درس زمان مشخصی در نظر بگیرید و به آن پایبند باشید.
- تنوع در مطالعه: هر روز به همه دروس بپردازید تا مطالب در ذهنتان ماندگار شود.
- استراحت کافی: بین مطالعه، استراحتهای کوتاه داشته باشید تا خسته نشوید.
5) مرور مطالب آموزشی باید چه زمانی انجام بگیرد؟
مرور هفتگی دروس بهتر است قبل از عید انجام شود اما مرور کلی مطالب و نکات درسی آموزشی لازم است بعد از عید صورت بگیرد.